Invitata in juriul “Miss Boboc” al unei universitati din Alba Iulia, Elena Basescu a lasat o impresie cum nu se poate mai proasta. “Bobita” lui Traian si intreaga echipa care munceste pentru promovarea imaginii prezidentiale
Invitata in juriul “Miss Boboc” al unei universitati din Alba Iulia, Elena Basescu a lasat o impresie cum nu se poate mai proasta. “Bobita” lui Traian si intreaga echipa care munceste pentru promovarea imaginii prezidentiale au speculat momentul si au considerat ca nu strica o vizita la Alba Iulia, la Balul Bobocilor de la Universitatea 1 Decembrie. Mai mult, Elena a condus juriul care a decis soarta boboacelor inscrise la concursul de frumusete. Desi studentii s-au simtit foarte onorati de o asemenea prezenta la petrecerea lor, fiica cea mica a presedintelui s-a aratat extrem de plictisita de ceea ce se intampla pe scena din fata ei si nu mai contenea cu butonatul telefonului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.