La gramada. Mai multi suporteri ai echipelor Steaua, Dinamo si Rapid, inchisi in Penitenciarul Rahova, impart frateste aceeasi celula Derby-ul Steaua-Dinamo a incins spiritele in Penitenciarul Rahova. Suporterii celor doua echipe, dintre care multi
La gramada. Mai multi suporteri ai echipelor Steaua, Dinamo si Rapid, inchisi in Penitenciarul Rahova, impart frateste aceeasi celula Derby-ul Steaua-Dinamo a incins spiritele in Penitenciarul Rahova. Suporterii celor doua echipe, dintre care multi impart aceeasi camera de detentie, au asteptat cu nerabdare marele meci. Desi favoritii lor nu mai joaca la fel ca altadata, ei au amenajat in celule adevarate altare si au pictat pe pereti insemnele cluburilor preferate. "Cred ca de 20-30 de ani nu a mai jucat Steaua atat de prost. Dar suntem suporteri adevarati, tinem cu Steaua si la bine, si la rau", declara Dumitru Ciupag, stelist infocat. Daniel Stanescu, dinamovist din frageda pruncie, nu pierde prilejul sa-si laude putin echipa preferata, desi nici aceasta nu straluceste in acest sezon. "Nici Dinamo nu joaca prea bine acum, dar diferenta fata de Steaua este ca au lot valoros. Acum doar trec printr-o pasa proasta, pe cand Steaua e varza", spune dinamovistul. "Daca noi suntem varza, voi sunteti varza murata", il ironizeaza imediat Adrian Capra, un alt stelist. Sunt "impacati" imediat de Mihai Dumangiu, care spera ca meciul sa se termine cu o remiza care sa favorizeze Rapidul. Dincolo de micile ironii, vorbesc insa aceeasi limba, atunci cand vine vorba de ultrasii care nu rateaza nicio ocazie sa rupa scaune sau sa se bata cu jandarmii pe stadioane. "Ne luam la misto, ne mai ciondanim, dar nu ne-am batut niciodata, indiferent cum s-au terminat meciurile. Noi nu suntem huligani, ca aia de pe stadioane. E adevarat ca fara suporteri nu e spectacol, dar e nevoie si de putina siguranta ca sa poti sa mergi la meci linistit", incheie stelistul Adrian Capra. Vanzari slabe Inainte de derby Magazinul oficial al Stelei isi astepta cumparatorii inainte de meciul cel mare cu Dinamo. Vanzatoarele ne-au spus ca nu s-au facut achizitii importante in aceasta saptamana, dar se asteapta ca azi sa fie mai bine. Biletele se vindeau, insa, ca painea calda, semn ca tribunele arenei din Ghencea vor fi arhipline diseara. "Tantarul" nu uita Doar Cornel Talnar a calcat, ieri, pragul magazinului "Dinamo fan shop". Fostul jucator al "cainilor" era interesat de o geaca de pe care nu lipseau insemnele clubului. Desi sambata e marele derby, suporterii din "Stefan cel Mare" nu s-au ingramadit sa-si cumpere fulare, steaguri si alte accesorii pentru partida din Ghencea. "Nu este vanzare atunci cand echipa joaca in deplasare", a spus vanzatoarea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.