Luna aceasta, Cristina Spatar si-a vazut visul implinit. Nu doar ca cel mai nou iubit al ei a luat-o de nevasta, facand astfel ceea ce Mirco Maschio n-a mai apucat. Dar, ce-i mai important, baiatul s-a caznit sa-l detroneze definitiv pe italian, car
Luna aceasta, Cristina Spatar si-a vazut visul implinit. Nu doar ca cel mai nou iubit al ei a luat-o de nevasta, facand astfel ceea ce Mirco Maschio n-a mai apucat. Dar, ce-i mai important, baiatul s-a caznit sa-l detroneze definitiv pe italian, care i-a starnit atatea accese de gelozie. Motivul? Faimosul inel de 35.000 de euro, marca Mirco, pe care Cristina se incapatana sa-l poarte, desi fusese atat de neastamparata, iar cale de impacare nu se mai ivea...! Sau poate tocmai de asta, spera sa fie iertata de cel caruia-i fusese infidela?

In tot cazul, cand a vazut ca-i rost de cearta-n casa, cantareata l-a dat jos. Apoi, ca sa nu fie mai prejos decat Maschio, proaspatul sot al Cristinei i-a pregatit acesteia un cadou si mai si, cumparandu-i o podoaba mai scumpa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.