Evolutionisti pacaliti de creationisti

Mai multi oameni de stiinta ii acuza pe producatorii de la Rampant Films ca i-au pacalit sa apara intr-un film care apara cauza designului inteligent, o verisoara a teoriei creationiste, informeaza
Evolutionisti pacaliti de creationisti

Mai multi oameni de stiinta ii acuza pe producatorii de la Rampant Films ca i-au pacalit sa apara intr-un film care apara cauza designului inteligent, o verisoara a teoriei creationiste, informeaza "New York Times". Biologului Richard Dawkins, cercetator la Universitatea Oxford, partizan al teoriei evolutioniste si ateu, producatorii i-au spus cava aparea intr-un documentar numit "Crossroads". In schimb, el a aparut intr-un film cu alt nume si alta casa de productie, care pledeaza pentru creationism.

Carti de religie returnate puscariasilor

Ca urmare a presiunilor facute de activisti religiosi, aparatori ai drepturilor civile si de membri ai Congresului, Biroul Federal al Inchisorilor din Statele Unite a decis sa inapoieze cartile religioase pe care le confiscase din bibliotecile capelelor, pe motiv ca nu erau pe lista de carti aprobate. Biroul a spus ca decizia de confiscare a cartilor s-a bazat pe un raport al Departamentului de Justitie in care se spunea ca in bibliotecile capelelor ar putea fi infiltrate carti care sa incite la violenta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.