Chiar daca numele trimite spre ideea de club exclusiv, pe modelul aristocratic al celor britanice, Club London are un profil destul de accesibil. Pe jos are o gresie destul de nepretentioasa, iar cele 2-4 scaune de langa fiecare masa de biliard sunt
Chiar daca numele trimite spre ideea de club exclusiv, pe modelul aristocratic al celor britanice, Club London are un profil destul de accesibil. Pe jos are o gresie destul de nepretentioasa, iar cele 2-4 scaune de langa fiecare masa de biliard sunt demodate, de lemn cu spatar curbat. Intr-un colt al clubului e o cafenea de 60 de locuri, unde clientii sau partenerele lor pot bea o cafea sau o bere sau, daca nu, urmari vreo emisiune sportiva la unul din televizoarele de acolo. Clubul detine 14 mese de biliard si trei de snooker - de categorie lux, avand structura de otel si o suprafata de joc alcatuita din trei straturi de marmura; acest tip de mese se poate califica la un turneu mondial oricat de pretentios. Din pacate, mesele sunt destul de inghesuite si singurul spatiu izolat ("Salonul VIP"), pentru cei care doresc o atmosfera de intimitate sau o mai buna concentrare, e dedicat snooker-ul. Locatia e foarte buna pentru ca este in centrul orasului, in Piata Lahovary. Clubul organizeaza si competitii, adresate doar membrilor clubului - dar cu un buget de invidiat: concursul London are un buget de 15.000 de euro. Cardul de membru costa 50 de lei pe an si asigura o reducere intre 10 si 25%. Preturile sunt insa destul de piperate - 18 lei ora in timpul saptamanii, 20 in weekend; preturile sunt date pentru intervalul orar 17-03, cand se strange lumea. Cei mai castigati sunt liceeni, clubul cedand spatiu pentru un concurs de biliard intre licee. Clubul a reusit sa construiasca o comunitate a iubitorilor de biliard, dovada forumul de pe site, foarte activ. Mai nou, s-au pus bazele unui nou concurs, de table, cu o taxa de inscriere de 20 de lei, concurs la care unii din membri veterani au strambat din nas, obiectand ca o sa blocheze sala in weekend.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.