Curtea Federala de Conturi din Germania a acuzat armata germana (Bundeswehr) de administrare defectuoasa a fondurilor si risipa de bani in planificarea activitatilor sale, scrie revista germana "Focus". Presedintele Curtii, Dieter Engels, a declarat
Curtea Federala de Conturi din Germania a acuzat armata germana (Bundeswehr) de administrare defectuoasa a fondurilor si risipa de bani in planificarea activitatilor sale, scrie revista germana "Focus". Presedintele Curtii, Dieter Engels, a declarat ca numai din rezultatele anchetelor prezente in raportul anual din 2007 reies pagube in valoare de 1,9 miliarde de euro.


Potrivit lui Engels, doar verificarea proiectului Eurofighter ar putea da de lucru unui controlor financiar pentru intreaga viata. Raportul din 2007 critica reorganizarea inutila a celor 180 de avioane Eurofighter in cinci escadrile, cand trei ar fi fost de ajuns.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.