Scandal. O firma din Barlad a trimis o plangere la Cotroceni, in care o reclama pe consiliera presedintelui Romaniei ca fiind rau-platnica Fosta campioana olimpica se apara spunand ca nu este datoare nimanui si ca, dimpotriva, ea este cea prejudicia
Scandal. O firma din Barlad a trimis o plangere la Cotroceni, in care o reclama pe consiliera presedintelui Romaniei ca fiind rau-platnica Fosta campioana olimpica se apara spunand ca nu este datoare nimanui si ca, dimpotriva, ea este cea prejudiciata. In luna iulie, Simina Raducan, mama fostei gimnaste, a apelat la serviciile unei firme specializate in vanzarea si montarea de tigla metalica, pentru a renova acoperisul apartamentului pe care Andreea Raducan il detine in Barlad. Patroana firmei respective sustine ca au convenit ca valoarea lucrarii este de 3.000 de lei, din care au fost achitati doar 2.100 de lei. In plus, o acuza pe clienta ca acoperisul apartamentului a fost extins fara aprobari legale. Finalizarea lucrarilor a fost amanata, din cauza ca firma nu avea suficienta marfa pe stoc. ?In acel moment, Iadul a coborat la Barlad. Doamna Raducan a dat dovada de o nesimtire si un mahalagism rar intalnite", a declarat proprietara firmei. "I-am platit doamnei Luci Calinoiu toti banii de materiale. In schimb, ea nu a venit cu ele si mi-a plouat in casa. Am fost cu fratele meu la Iasi, sa cumparam tigla, ca sa rezolvam acoperisul. Dansa a trimis o reclamatie si la Administratia prezidentiala, la doamna Mariana Bitang. Am sunat-o toata ziua la telefon si nu mi-a raspuns. Are sotul in spital si ea se tiganeste pentru o lucrare pe care n-a fost in stare s-o faca. E o magarita! Puteam sa o reclam eu la OPC! Nu o sa vada niciun ban de la mine!", a replicat Andreea Raducan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.