Dupa cum stiti, saptamana trecuta au fost afisati castigatorii celor zece telefoane Sagem, din randul participantilor la jocul bursier "Regele Bursei", care si-au facut abonament pe 6 luni la "Romania libera". Va anuntam ca premii asemanatoare se vor
Dupa cum stiti, saptamana trecuta au fost afisati castigatorii celor zece telefoane Sagem, din randul participantilor la jocul bursier "Regele Bursei", care si-au facut abonament pe 6 luni la "Romania libera". Va anuntam ca premii asemanatoare se vor acorda in continuare si in curand va fi anuntat un nou concurs.
Nu pierdeti ocazia si abonati-va la "Romania libera" pe sase luni pentru a participa la urmatorul concurs!
Pentru abonamente online, adresa este: http://www.romanialibera.ro/comanda-abonamente.html.
Concursul virtual "Regele Bursei" este creat pentru a-i recompensa pe cei care petrec cat mai mult timp in fata calculatoarelor si incearca sa desluseasca fenomenul bursier. Astfel, comisionul mic, de numai 3%, incurajeaza tranzactiile numeroase intr-un timp cat mai scurt.
De asemenea, jucatorii trebuie sa tina seama de comunicatele diferitelor societati, care pot fi downloadate de pe website-ul nostru. Acest lucru le este foarte util pentru a anticipa si a intelege anumite evolutii ale actiunilor respective.
Datorita faptului ca in calculul clasamentului nu se tine seama decat de cotatia in piata a actiunii, orice comunicat cu privire la modificarea capitalului, emisiune de actiuni gratuite sau nu etc. influenteaza direct pretul acesteia. Necitirea acestor comunicate poate produce pierderi in portofoliile jucatorilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.