Un barbat de 37 de ani, din comuna bacauana Saucesti, acuza un doctor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau ca i-a extirpat un testicul fara motiv si fara sa-l consulte si intentioneaza sa-l dea in judecata pe medic, transmite corespondentul MEDIA
Un barbat de 37 de ani, din comuna bacauana Saucesti, acuza un doctor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau ca i-a extirpat un testicul fara motiv si fara sa-l consulte si intentioneaza sa-l dea in judecata pe medic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marinel Raileanu (37 de ani) s-a internat pe 8 noiembrie fiind suspectat de hernie inghinala. "M-a operat si a doua zi am observat ca nu mai am testiculul drept. Doctorul nu mi-a spus nimic, nu m-a vizitat si nu mi-a explicat de ce nu mai am testicul. Dupa cinci zile am venit cu salvarea la spital ca nu ma simteam bine, venea la vizita si nici nu se uita la mine. Eu acum vreau sa il dau in judecata, nu stiu cit am sa ii cer, dar am sa ma consult cu familia", a declarat pacientul. Medicul care l-a operat a plecat in concediu.

Seful Sectiei de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau a declarat ca pacientul a venit cu suspiciune de hernie, dar in timpul operatiei s-a stabilit ca sufera de o infectie pe canalul spermal. "Atunci s-a decis extirparea testiculului, avind in vedere ca sufera de ciroza cu virusii hepatitei de tip B si C si s-a ales raul cel mai mic. Daca nu se intervenea, i s-ar fi pus viata in pericol. Nu cred ca a fost un caz de malpraxis, ci o slaba comunicare intre medic si pacient", a declarat Florin Gunea, medic-sef la Sectia de Chirurgie a spitalului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.