Conform declaratiilor angajatilor de la Morga orasului Campina, cu doua zile inainte ca procurorii sa procedeze la deshumarea cadavrului fostului director al ziarului Adevarul, au primit ordin sa „faca ordine“, pentru ca osemintele jurna
Conform declaratiilor angajatilor de la Morga orasului Campina, cu doua zile inainte ca procurorii sa procedeze la deshumarea cadavrului fostului director al ziarului Adevarul, au primit ordin sa „faca ordine“, pentru ca osemintele jurnalistului urmau sa fie aduse la laboratorul institutiei pentru examinare.

Ordinul a fost interpretat de asa natura, incat cadavrele existente in morga au fost scoase din spital si transportate la Serviciul de Medicina Legala din Ploiesti. Initial, examinarea ramasitelor pamantesti ale ziaristului Dumitru Tinu ar fi trebuit sa aiba loc la Morga Spitalului Municipal Campina. Numai ca spitalul din localitate nu are in dotare aparatura de specialitate pentru cazuri de medicina patologica, asa incat procurorii au fost nevoiti sa se conformeze sugestiei legistilor de a efectua expertiza la Institutului Mina Minovici din Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.