Al doilea pasaj rutier din zona comerciala Baneasa, de pe DN 1 Bucuresti-Ploiesti, a fost inaugurat, ieri, in prezenta premierului Calin Popescu Tariceanu si a ministrului transporturilor, Ludovic Orban, in urma unei investitii de 3,78 milioane de e
Al doilea pasaj rutier din zona comerciala Baneasa, de pe DN 1 Bucuresti-Ploiesti, a fost inaugurat, ieri, in prezenta premierului Calin Popescu Tariceanu si a ministrului transporturilor, Ludovic Orban, in urma unei investitii de 3,78 milioane de euro.

Pasajul a fost construit de compania portugheza Lena Engeharia E Construcoes. Obiectivul are sase benzi, o lungime de 526 metri si o latime de 25,8 metri. Totodata, a fost desfiintat semaforul de dupa pod, din dreptul strazii Privighetorilor, unde va fi construita o pasarela pentru pietoni. Acest proiect va fi finalizat pana in 30 martie 2008.

Vinovatii pentru traficul din Capitala, 'deconspirati>>
Traficul rutier din Bucuresti este blocat din cauza firmelor conduse de „regii asfaltului“, protejate de Cotroceni, si care monopolizeaza toate lucrarile din Capitala fara a avea capacitatea tehnica necesara de a finaliza proiectele, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.