Sunteti foarte minutiosi, preocupati de administrarea detaliilor. Veti manifesta interes pentru treburile de importanta modesta, pentru care insa va veti pune toata ambitia la incercare, cautand sa va duceti la indeplinire idealul propus. Poate aparea un confident sau un prieten, care sa va sfatuiasca in privinta alegerii unei cariere potrivite, conform calitatilor pe care le posedati. Doriti foarte mult sa multumiti gusturile tuturor facand abstractie de posibilitatile pe care le aveti. Cautati cu orice pret sa va pastrati obiceiurile si deveniti agresivi la orice atentat asupra acestora. Realizarile se vor datora desprinderii de normele proprii de convietuire, astfel incat va puteti pune in evidenta originalitatea. Aveti capacitatea de a lua orice initiativa. Trebuie sa eliminati situatiile aleatorii, sa depasiti situatia sociala si spirituala in care va aflati. Va puteti raspandi si materializa proiectele, scopurile, dar este bine sa tineti seama de interesele societatii. Va dati multa osteneala sa va indepliniti obligatiile si sa urcati pe scara sociala. Aveti darul de a lega prietenii cu persoane cu care aveti afinitati mentale asemanatoare cu ale dumneav oastra. Cadrul necesar implinirii proiectelor dumneavoastra va depinde de initierea multor prietenii. Pot aparea numeroase contacte cu persoane influente care au capacitatea de a va sprijini ideile si punerea lor in practica.

Berbec
Reusitele pot veni dintr-o relatie foarte buna cu partenerii de afaceri, singura conditie fiind aceea de a urmari fara sa va lasati influentati interesele care va avantajeaza cel mai mult. Doriti sa fiti folositori celorlalti, in activitati care nu urmaresc neaparat un profit. Nu va puteti explica anumite lucruri si de asemenea vi se pare ca tot ce vi se intampla este haotic. Va trebui sa rupeti legaturile cu persoane care doresc sa-si realizeze numai scopurile egoiste, aceasta asociere putand cauza dezechilibre la nivel emotional. Trebuie sa gasiti repede un mod de a va pune in aplicare planurile.

Taur
Acordati mult timp preocuparilor personale si doriti sa manipulati oarecum relatia. Doriti sa cunoasteti toate secretele partenerului, si chiar puteti demara diverse actiuni pentru a afla totul despre acesta. Intuitia va poate ajuta sa descoperiti cu adevarat care este adevarata fata a relatiei dumneavoastra. Sunteti foarte curiosi astazi si pentru a ajunge acolo unde va doriti, s-ar putea sa aveti si realtii bazate pe interese. O viata tihnita nu v-ar satisface in mod sigur astazi, si orice schimbare a zonei de interes va va da mult mai multa vitalitate.

Gemeni
Aveti nevoie de multa afectiune, deoarece va simtiti destul de neglijat de catre partenerul dumneavoastra. Puteti indura anumite greutati de dragul acestuia, dar pe de alta parte aveti si numeroase pretentii de a vi se raspunde cu aceeasi moneda. Puteti continua o afacere de familie, dovedind multa iscusinta in indeplinirea obligatiilor. Fiti foarte atenti la sinceritatea celor cu care intrati in contact. Puteti dovedi mult devotament fata de cei dragi.

Rac
Sunteti capabili sa va dozati efortul pentru a va dedica suta la suta activitatii profesionale. Simtiti pericolul unei persoane care va urmareste toate miscarile, va invidiaza in tacere, dar nu indrazneste sa actioneze in niciun fel. Va puteti feri de energiile negative ale celor din jur numai construind in jurul dumneavoastra un bulgare de lumina, antrenand numai ganduri pozitive si ajutandu-i pe ceilalti. Cu cat va veti chinui mai mult sa le demonstrati insa cat de buni sunteti va veti epuiza energetic definitiv.

Leu
Este o zi in care veti culege roadele tuturor activitatilor trecute, si veti realiza exact unde trebuie sa insistati mai mult profesional. Nu va enervati daca anumite drumuri se inchid inexplicabil sau daca anumite persoane dispar pur si simplu din viata dumneavoastra.