Va aflati la o rascruce, trebuie sa alegeti intre dragoste si problemele profesionale in general. Aveti tendinta de a pastra pentru sine aventurile sentimentale, fie din necesitate, fie din dorinta unei vieti ascunse, fie ca element de protectie con
Va aflati la o rascruce, trebuie sa alegeti intre dragoste si problemele profesionale in general. Aveti tendinta de a pastra pentru sine aventurile sentimentale, fie din necesitate, fie din dorinta unei vieti ascunse, fie ca element de protectie contra dusmanilor. Mai este posibila o comercializare a sentimentelor datorita senzitivitatii emotionale crescute. Treceti prin incercari afective, legaturi secrete, iubiri ascunse, sau pasiuni ce se dizolva in animozitate. Puteti avea parte de luptele cele mai dificile, consumand o mare parte de energie. Astfel, va infruntati cu realitatea. Din aceasta confruntare rezulta o cucerire, o realizare, sau o dispozitie impulsiva, o distructie.
Sunteti inclinati spre iubiri mistice, pasiune spre ocultism, iar sentimentele inconstiente va vor integra pozitiv in acest context. Coeficientul de agresivitate se manifesta sub forma de impulsivitate, furie, agitatie nervoasa, porniri violente. Fiti rezervati in a-i ataca pe cei slabi! Aveti tendinta de a va consuma in iubiri agitate, de a avea o viata dereglata, fara organizare, indreptata spre placeri.

Berbec
Prieteniile pe care le legati astazi conduc la atractii irezistibile, irationale, imediate, care se pot schimba usor in dusmanie. Slujba se va datora unor protectii secrete, si de asemenea puteti obtine castig sau cadouri de la prieteni. Protectiile ciudate sau urmarirea unor scopuri anume pot deveni o obsesie. Ramaneti vigilenti, incercati sa inlaturati acele pericole care va pot aduce tensiuni tulburatoare pentru sanatate!

Taur
Sunteti prea schimbatori, nu sunteti interesati de dezvoltarea intelectului si de aceea puteti pierde multe sanse. Nu provocati departarea de lume, chiar daca aveti dorinta de a va distinge cu orice pret. Incercati mai degraba sa dezvoltati finetea si perseverenta! Sunt cateva pericole grave de prabusire in domeniul social, daca nu veti aplana la timp potentialele conflicte. Calitatile de comandant vor fi insa pe deplin rasplatite.

Gemeni
Astazi este o zi fara constrangeri, fara conventionalism, iar libertatea pentru care ati luptat pana acum vine natural spre voi. Intuiti corect cerintele partenerului, si ii iesiti in intampinare cu mult drag. Puteti primi un mesaj important din strainatate sau de la o persoana aflata in impas. Nu ezitati sa-i acordati ajutorul cerut! Doriti sa progresati, sa mergeti mai departe, sa nu va poticniti sub nicio forma.

Rac
Aveti anumite trairi pe care nimeni nu vi le intuieste. Astfel, comportamentul lipsit de coerenta al celor din jur isi va pune amprenta pe atitudinea dumneavoastra. Vi se pare ca nu mai aveti sansa, ca va trebui sa depuneti un mare efort pentru a va reveni. Puteti cunoaste fluctuatii de venit, dar va bucurati de circumstante favorabile. Exista o lipsa de continuitate in proiecte, dublata de anumite rezerve pe care le aveti fata de oameni in care pana acum aveati deplina incredere.

Leu
Actionati mai mult in virtutea sentimentelor decat a ratiunii. Va deranjeaza faptul ca sunteti tinuti in loc de anumite persoane rau intentionate. Trebuie sa rezolvati totul singuri, sa nu luati in calcul ceea ce vi se sugereaza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.