Cazul micutului Sebastian Lungu, nascut la Spitalul Universitar Bucuresti cu handicapuri multiple, despre a carui stare parintii spun ca ar fi fost provocata la nastere de neglijenta medicilor, continua sa agite spiritele. Ieri, conducerea Spitalulu
Cazul micutului Sebastian Lungu, nascut la Spitalul Universitar Bucuresti cu handicapuri multiple, despre a carui stare parintii spun ca ar fi fost provocata la nastere de neglijenta medicilor, continua sa agite spiritele. Ieri, conducerea Spitalului Universitar a anuntat ca va sesiza Parchetul despre acest caz. Directorul medical, Catalin Carstoiu (foto), a motivat ca a fost luata aceasta decizie pentru a elimina orice urma de suspiciune asupra institutiei. „Am remis Parchetului aceasta solicitare a Spitalului Universitar. (...) De astazi, nici unul dintre cei implicati nu va mai face garzi, nu va mai asista gravidele, nu va mai face vreun act chirurgical, isi vor putea desfasura activitatile de ambulatoriu“, a declarat Carstoiu. Colegiul Medicilor a inceput deja o ancheta in acest caz, urmand sa ia o decizie luna viitoare, in urmatoarea sedinta a comisiei de disciplina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.