Vodafone a lansat "Serviciul de Aplicatii", o solutie care ofera utilizatorilor din mediul de afaceri acces la aplicatiile interne ale companiei, pe telefonul mobil. Pe terminal pot fi accesate bazele de date si aplicatii precum SAP, Oracle, Siebel,
Vodafone a lansat "Serviciul de Aplicatii", o solutie care ofera utilizatorilor din mediul de afaceri acces la aplicatiile interne ale companiei, pe telefonul mobil. Pe terminal pot fi accesate bazele de date si aplicatii precum SAP, Oracle, Siebel, Remedy. Noul serviciu este disponibil pe o serie de dispozitive mobile, dintre care BlackBerry 8100 Pearl, BlackBerry 8310, Samsung BlackJack i600 si HTC TyTN II. Implementarea serviciului este realizata de partenerii certificati ai operatorului, care asigura serviciile de consultanta, suport si dezvoltarea aplicatiilor mobile personalizate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.