Cativa vanatori clujeni au transformat o partida de vanatoare intr-un adevarat macel canin. Aflati, marti dupa-amiaza, intr-o padure situata la aproximativ 15 kilometri de municipiul Cluj-Napoca, acestia au renuntat sa mai alerge dupa vanat si au in
Cativa vanatori clujeni au transformat o partida de vanatoare intr-un adevarat macel canin. Aflati, marti dupa-amiaza, intr-o padure situata la aproximativ 15 kilometri de municipiul Cluj-Napoca, acestia au renuntat sa mai alerge dupa vanat si au inceput sa traga nebuneste asupra cainilor unor localnici.
Get the Flash Player to see this player.

var s1 = new SWFObject("http://www.gardianul.ro/flvplayer.swf","single","400","300","7"); s1.addParam("allowfullscreen","true"); s1.addVariable("file","http://www.gardianul.ro/video/caine.flv"); s1.addVariable("image","http://www.gardianul.ro/video/caine.jpg"); s1.addVariable("width","400"); s1.addVariable("height","300"); s1.write("player1");
Scena de cosmar s-a petrecut intr-o padure de langa localitatea clujeana Dangaul Mare. Cativa sateni care treceau prin zona cu caruta, insotiti de cinci caini, s-au trezit ca, la un moment dat, in spatele lor opreste o masina de teren din care a u coborat doi vanatori. Oamenii povestesc ca, fara sa zica nimic, vanatorii au inceput sa traga in caini. “Doi barbati inarmati au coborat din masina, iar in cateva secunde cainii au cazut secerati sub tirul de gloante”, a marturisit Adrian Frit, unul dintre satenii care a asistat la scena de groaza si proprietarul a trei dintre cainii impuscati.

Frica
Acesta spune ca i-a fost frica sa le zica vanatorilor sa nu omoare animalele din cauza sa nu le faca si lor ceva. “Ne-au spus sa nu comentam nimic pentru ca o sa ne impuste si calul. Cand am vazut cum au tras fara mila in animale si ne-au si amenintat, am dat bice la cal si ne-am indepartat de ei sa nu fim si noi luati in bataia pustii”, a mai precizat Frit.Oamenii s-au intors spre seara sa vada daca vreunul dintre caini a scapat cu viata. Ei au venit insotiti de reprezentanti ai unor asociatii de protectia animalelor, insa patrupedele era toate moarte si trase la marginea drumului.

Ancheta
La randul sau, Adrian Frit, proprietarul a trei dintre cainii impuscati, a spus ca se va adresa si el politiei si va cere despagubiri. “Au fost cainii mei, proprietatea mea si vreau sa ma despagubeasca”, a mentionat Frit.

Politia face verificari
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene Cluj, inspectorul Raluca Secucan, a declarat ca pana ieri nu a reclamat nimeni cazul la politie. “Nu a facut nimeni nicio plangere”, a precizat Secucan, adaugand ca lucratorii Postului de Politie Capusu Mare, in a caror arie de competenta se afla zona in care a avut loc evenimentul, au demarat o serie de verificari pentru a se vedea in ce imprejurari au fost impuscati cainii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.