Presedintele Senatului Romaniei a cheltuit, ieri, in Arges, 100 de lei pe doua seturi de lenjerie de pat si o trusa de scule pe care le-a achizitionat de la un comerciant ambulant. Membrii PSD Arges au facut, conform Amos News, o propaganda pe placu
Presedintele Senatului Romaniei a cheltuit, ieri, in Arges, 100 de lei pe doua seturi de lenjerie de pat si o trusa de scule pe care le-a achizitionat de la un comerciant ambulant. Membrii PSD Arges au facut, conform Amos News, o propaganda pe placul electoratului din Curtea de Arges, impartind materiale promotionale prin targul saptamanal, insotiti de presedintele C.J. Arges, Constantin Nicolescu, si presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu. Cei doi demnitari au promovat interesele partidului in randul pietarilor, insa au folosit acest prilej si pentru cumparaturi. Astfel, Nicolae Vacaroiu a cumparat doua seturi de lenejerie de pat si o trusa cu scule, in timp ce Nicolescu a cheltuit 500 de lei pe unelte electrice si sepci.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.