Doua crime si o sinucidere au avut loc, marti dupa-amiaza, in Bucuresti si in judetul Ilfov. Ambele au fost comise de persoane care figurau in evidente medicale ca bolnavi psihici.

Marti noaptea, un individ a anuntat la 112 ca si-a omorat
Doua crime si o sinucidere au avut loc, marti dupa-amiaza, in Bucuresti si in judetul Ilfov. Ambele au fost comise de persoane care figurau in evidente medicale ca bolnavi psihici.

Marti noaptea, un individ a anuntat la 112 ca si-a omorat mama. Grupa operativa din cadrul Politiei Capitalei s-a deplasat pe strada Pictor Luchian insotita de procurorul de serviciu al Parchetului Tribunalului Bucuresti, Luminita Gavadia. Aici, in fata casei, un individ astepta nerabdator politia. Marian Trandaf, in varsta de 44 de ani, este cunoscut cu probleme psihice. El a declarat sec politistilor ca si-a omorat mama. In casa, anchetatorii au gasit-o in pat, semiinvelita, pe mama criminalului, Niculina Fanu, in varsta de 73 de ani.

O voce divina l-a impins la crima
Criminalul a declarat anchetatorilor ca a auzit o voce divina care i-a spus ca are o misiune de indeplinit. Ca el este alesul. Dar, pentru asta, trebuia sa sacrifice o persoana draga lui. A plecat pana in magazinul Bucur-Obor, de unde a cumparat un ciocan si un cutit. Apoi, s-a intors acasa si a asteptat sa plece nepoata sa si sotul acesteia la serviciu. Dupa ce mama lui a a dormit, a lovit-o cu ciocanul in cap de trei ori, apoi i-a taiat gatul pana la coloana vertebrala. In prezent, Marian Trandaf a fost internat la Spitalul Obregia pentru efectuarea expertizei psihiatrice pentru a se stabili daca in momentul producerii crimei acesta a avut discernamant. Marian Trandaf sufera de schizofrenie paranoida, fiind luat in evidentele cu bolnavi psihici.

Si-a injunghiat sotia, apoi s-a spånzurat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.