Cruzime. Barbatul i-a zdrobit capul cu un ciocan si i-a taiat gatul O femeie in varsta de 73 de ani din Capitala a fost ucisa cu brutalitate, marti seara, chiar de fiul ei, care i-a taiat gatul, dupa ce aproape i-a zdrobit capul cu un ciocan. Crima
Cruzime. Barbatul i-a zdrobit capul cu un ciocan si i-a taiat gatul O femeie in varsta de 73 de ani din Capitala a fost ucisa cu brutalitate, marti seara, chiar de fiul ei, care i-a taiat gatul, dupa ce aproape i-a zdrobit capul cu un ciocan. Crima s-a petrecut in locuinta celor doi, din sectorul 2. Din primele cercetari, se pare ca Marian Tandaf, in varsta de 44 de ani, si-a cumparat ciocanul si cutitul din piata Obor, cu doar cateva ore inainte sa-si ucida mama. A ajuns acasa in jurul orei 19.00 si, fara nicio introducere, a scos ciocanul si a lovit-o cu sete pe batrana, de mai multe ori, in zona capului. Niculina Fanu a cazut secerata. Barbatul nu s-a oprit si i-a taiat gatul, rana fiindu-i fatala femeii. Vecinii celor doi nu au auzit nimic. La cateva minute dupa ce si-a lasat mama fara suflare, Marian Tandaf a sunat la politie si s-a autodenuntat. Mai mult, ros de nerabdare, a iesit in strada pentru a-i intampina pe anchetatori, predandu-se fara sa opuna rezistenta. Socati, vecinii criminalului au povestit ca acesta sufera de schizofrenie de multi ani, dar ca nu era periculos in perioadele cand lua medicamente. Politistii incearca acum sa descopere motivul care l-a impins pe Marian Tandaf sa-si ucida mama.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.