Nationala de tineret a Romaniei (Under 21) a pierdut la limita, 0-1, partida amicala disputata la Venlo, in fata reprezentativei olimpice a Olandei (Under 23). Batavii sunt castigatorii ultimei editii a Campionatului European de tineret, desfasurat a
Nationala de tineret a Romaniei (Under 21) a pierdut la limita, 0-1, partida amicala disputata la Venlo, in fata reprezentativei olimpice a Olandei (Under 23). Batavii sunt castigatorii ultimei editii a Campionatului European de tineret, desfasurat anul trecut in Tara lalelelor. Rezultatul tricolorilor poate fi considerat o performanta, tinand cont si de faptul ca pentru echipa olandeza au drept de joc si fotbalistii nascuti dupa 1 ianuarie 1985, nu doar cei nascuti dupa 1 ianuarie 1986. Singurul gol al intalnirii a fost marcat de jucatorul lui Real Madrid, Royston Drenthe, in minutul 46. Cea mai mare ocazie a noastra a venit in minutul 51, cand Bogdan Stancu a ratat un penalty.
Chiar si asa, Bogdan Stancu s-a facut remarcat in Europa. Pe langa Steaua si Dinamo, care ar dori sa-l transfere, pe lista cluburilor interesate de el a aparut si Fiorentina. Pe site-ul clubului viola, Stancu este comparat cu Mutu, "puntea" de legatura fiind considerat orasul Pitesti, unde s-au nascut amandoi.
>> Vestea buna a venit de la Cardiff, unde Franta, favorita Grupei 10 a preliminariilor pentru Campionatul European din 2009, din care face parte si Romania, a fost invinsa cu 4-2 de catre Tara Galilor. In celalalt meci al rundei, Malta s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, in fata Bosniei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.