Confuzie. Un conational care ii seamana perfect starului Barcelonei are parte de multa atentie din partea femeilor, dar si a rapitorilor Viata lui Moacir Santos Alves s-a schimbat dramatic in urma cu sapte ani, cand a realizat ca toata lumea din jur
Confuzie. Un conational care ii seamana perfect starului Barcelonei are parte de multa atentie din partea femeilor, dar si a rapitorilor Viata lui Moacir Santos Alves s-a schimbat dramatic in urma cu sapte ani, cand a realizat ca toata lumea din jurul lui il confunda cu fotbalistul "extraterestru". Initial, avea parte doar de avantajele de a fi sosia celebrului jucator. Pe oriunde se ducea, era felicitat de numeroase persoane, care doreau un autograf si o poza cu el. In plus, femeile nu-l mai slabeau si il curtau intens. Beneficiind de avantajele unei vedete, automat si angajatorul, fericit ca are propriul Ronaldinho, i-a crescut salariul. "Intr-adevar, se intimpla! Zilnic am parte de fete care cred ca le-a agatat adevaratul Ronaldinho Gaucho", a povestit Alves. Numai ca situatia nu este asa de roz cum pare. Sosia fotbalistului a avut parte si de rele. Barbatul s-a confruntat cu rapitori, care doreau sa ceara apoi o rascumparare consistenta. "M-au sechestrat de doua ori. Prima oara, si-au dat seama de confuzie si mi-au dat drumul, iar a doua oara, am fugit eu din masina", a mai povestit Alves.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.