Vesti bune pentru barbatii care au probleme in gasirea unor prezervative care sa li se potriveasca: un inventator german a dezvoltat un prezervativ-spray, ce asigura o fixare perfecta pana si pentru cele mai neobisnuite marimi. Jan Vinzenz Krause a
Vesti bune pentru barbatii care au probleme in gasirea unor prezervative care sa li se potriveasca: un inventator german a dezvoltat un prezervativ-spray, ce asigura o fixare perfecta pana si pentru cele mai neobisnuite marimi. Jan Vinzenz Krause a inventat un sistem ce consta intr-o pompa care pulverizeaza latex lichid pe membrul erect, acoperindu-l complet, in cateva secunde, cu un invelis ermetic de latex solid. "Prezervativele de la farmacie sunt facute astfel incat sa se potriveasca barbatilor cu un penis de marime medie, de 14,5 cm, insa multi dintre noi avem penisuri care sunt mai mari sau mai mici. In acest context, m-am gandit sa inventez un prezervativ care sa se potriveasca celui ce-l poarta si nu invers", a declarat Krause. Cercetatorul german a precizat ca si-a patentat inventia si spera ca nu peste mult timp prezervativul-spray sa poata fi comercializat pe plan global.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.