Dosarul privind fuga omului de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, condamnat in mai multe cauze din Romania la pedeapsa cu inchisoarea, dar scapat inexplicabil de politisti printre degete, a fost inchis de procurori zilele trecute. Toti oamenii legii
Dosarul privind fuga omului de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, condamnat in mai multe cauze din Romania la pedeapsa cu inchisoarea, dar scapat inexplicabil de politisti printre degete, a fost inchis de procurori zilele trecute. Toti oamenii legii care s-au facut de ras, scapandu-l pe afacerist de sub nas, au fost declarati nevinovati.

Dosarul a mai fost o data inchis la inceputul anului. Dupa ce solutia initiala data de procurori, tot de neincepere a urmarii penale, a fost contestata de colonelul in rezerva Mircea Stoleriu, fostul sef al Detasamentului Politiei pentru Interventie Rapida Suceava, dosarul a fost redeschis. Principalii vizati in dosarul inchis zilele trecute de procurori sunt patru ofiteri si subofiteri, in frunte cu comisarul sef Mihai Apostol, cel care, la data respectiva, ocupa functia de adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Suceava si avea in subordine oamenii care au fost prezenti la Hotelul Bucovina, de unde afaceristul a fugit intr-un mod care pune multe semne de intrebare.

Filmul unei 'evadari>> rusinoase pentru politisti
Politistii suceveni au de scins, pe 25 noiembrie 2002, la Hotelul Bucovina, proprietatea omului de afaceri, pentru a-l ridica duce la Parchet pentru audieri de afacerist. Filmul evenimentelor de la acea data este de-a dreptul halucinant. Sub pretextul ca are de luat cateva lucruri dintr-o camera situata la etajul I al stabilimentului, Severin Tcaciuc, infirm de ambele picioare, i-a lasat pe politisti sa astepte in hol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.