HBO, ora 13.00
"Garfield" (comedie)
Departe de a fi o capodopera cinematografica, departe de a avea nume sonore in rolurile principale, filmul de fata are doua mari calitati care ne-au impresionat: felul in care au fost realizate animatiile
HBO, ora 13.00
"Garfield" (comedie)
Departe de a fi o capodopera cinematografica, departe de a avea nume sonore in rolurile principale, filmul de fata are doua mari calitati care ne-au impresionat: felul in care au fost realizate animatiile cu motanul Garfield - mai ca zici ca-i o pisica reala, si vocea aceluiasi motan, imprumutata de la Bill Murray. In rest, un scenariu fara prea multa vlaga, in care un tinerel burlac se indragosteste de o tinerica, disponibila si ea, incepand o relatie destul de ciudata, tinerelul nostru fiind destul de nepriceput. Mai priceput ca el este insa motanul Garfield. Merita vazut filmul, mai ales de catre copiii abia ajunsi de la scoala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.