>> Patronul unui club de striptease este acuzat ca a sechestrat mai multe minore si le-a obligat sa se prostitueze.
>> Barbatul sustine ca este nevinovat si are tot felul de argumente... neconvingatoare.
>> Una dintre fete cere 10.000 lei p
>> Patronul unui club de striptease este acuzat ca a sechestrat mai multe minore si le-a obligat sa se prostitueze.
>> Barbatul sustine ca este nevinovat si are tot felul de argumente... neconvingatoare.
>> Una dintre fete cere 10.000 lei pentru suferintele indurate in barul inculpatului.
Tribunalul Constanta judeca, in sedinta secreta, dosarul lui Dan Victor Muscalu, care este acuzat de comiterea infractiunii de trafic de minore. Pentru a proteja imaginea fetelor implicate in proces, care au sub 18 ani si sunt nevoite sa povesteasca instantei experientele lor sexuale, judecatorul a decis sa evacueze publicul din sala de judecata. Din cele cinci fete care au avut curajul sa il denunte pe inculpat, numai una a fost prezenta ieri la Tribunal. Pustoaica a afirmat ca se constituie parte civila cu suma de 10.000 ron, reprezentand daune morale pentru suferintele indurate. Muscalu este patronul unui club de striptease din Constanta pe nume Senzual si a sechestrat mai multe fete cu scopul de a le exploata sexual. Copilele erau tinute intr-un apartament, sechestrate si obligate sa se prostitueze in barul lui Muscalu. Ca sa le determine sa intretina relatii sexuale cu clientii, minorele erau batute si amenintate cu moartea. Initial, doar trei dintre prostituate au mers la politie si au depus plangeri impotriva lui Muscalu, insa pe parcursul anchetei alte doua fete au prins curaj si l-au acuzat. Indata ce a fost prins, individul a si fost arestat si de cateva luni sta dupa gratii.
>> Tot dupa gratii

Dan Victor Muscalu a facut mai multe cereri la instanta pentru a fi eliberat, insa toate i-au fost respinse. De fiecare data, barbatul a sustinut ca este nevinovat, ca nu a obligat pe nimeni sa se prostitueze si ca fetele au intretinut relatii sexuale de bunavoie. De asemenea, inculpatul a afirmat ca barul de striptease nu mai era al lui demult si ca nu stia ce se intampla acolo. Toate declaratiile lui nu au convins judecatorii sa ii dea drumul, mai ales ca se vehiculeaza ideea ca numarul fetelor exploatate este mult mai mare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.