Printesa inimilor, decedata in noaptea de 30 spre 31 august 1997, ar fi avut cinci amanti, potrivit audierilor publice ale anchetei judiciare britanice, relateaza Daily Mail.

Printre acestia s-au numarat fostul jucator de rugby Will

Printesa inimilor, decedata in noaptea de 30 spre 31 august 1997, ar fi avut cinci amanti, potrivit audierilor publice ale anchetei judiciare britanice, relateaza Daily Mail.

Printre acestia s-au numarat fostul jucator de rugby Will Carling si bodyguardul Barry Mannakee. Lista a fost citita in cadrul audierilor anchetei judiciare britanice, in conditiile in care Michael Gibbins, fostul ei secretar personal, era chestionat in legatura cu "dezaprobarea" familiei regale privind viata privata a printesei.

Ceilalti amanti ar fi fost fostul ofiter de cavalerie James Hewitt, James Gilbey, cel care a fost surprins numind-o pe Diana "Squidgy" (Pufoasa) intr-o conversatie telefonica si dealerul de arta Oliver Hoare.

Doar Hewitt a recunoscut ca a avut o aventura cu printesa intre 1986 si 1990 si a strans bani frumosi din publicarea unor detalii intime. Numele au fost dezvaluite de Michael Mansfield, avocatul lui Mohamed Al Fayed, al carui fiu Dodi a decedat si el in accidentul de la Paris.

El l-a intrebat pe Gibbins daca stia ca exista "un nivel de dezaprobare a Dianei si a relatiilor pe care le-a avut in trecut". Cand secretarul privat a cerut lamuriri, avocatul a citit lista. Carling, care s-ar fi indragostit de Diana dupa ce a intalnit-o intr-o sala de sport, a sustinut mereu ca erau doar prieteni apropiati.

Nici Gilbey, un director pentru relatii publice al companiei Lotus, a carui conversatie a fost interceptata misterios si data publicitatii mai tarziu, si nici Hoare, despre care se crede ca a avut o relatie de patru ani cu printesa incepand din 1990, nu au recunoscut ca ar fi avut vreo aventura cu Diana. Bodyguardul Mannakee a murit intr-un accident de motocicleta in 1987, la un an dupa terminarea relatiei si cu zece ani inainte ca aceasta sa devina publica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.