Implicate. Andra si Anna Lesko vor canta si ele pentru strangerea de fonduri in contul spitalului de copii "Marie Curie" Vedetele Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia TV vor fi sambata, 24 noiembrie, gazdele unui show caritabil. Timp de doua ore,
Implicate. Andra si Anna Lesko vor canta si ele pentru strangerea de fonduri in contul spitalului de copii "Marie Curie" Vedetele Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia TV vor fi sambata, 24 noiembrie, gazdele unui show caritabil. Timp de doua ore, incepand cu ora 20.30, Gabi Firea, Mircea Radu, Mihaela Radulescu, Mircea Badea si toti colegii lor vor invita telespectatorii sa doneze bani pentru echiparea cu aparatura medicala a spitalului de copii "Marie Curie". Spre surpriza organizatorilor, la teledonul ce va fi transmis in direct atat pe Antena 1, cat si pe Antena International, si-au anuntat participarea englezii de la Pet Shop Boys. Trupa britanica se va afla weekendul acesta in Romania, unde va sustine un megarecital. Concertul va avea loc duminica, pe 25 noiembrie, la Sala Palatului. Printre cei care s-au inscris in cursa cu scop caritabil se numara si Anna Lesko, Andra, Maria Ciobanu, Stefan Hrusca si Angela Similea, care vor canta in beneficiul copiilor bolnavi din spitalul "Marie Curie".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.