Destinul sportului nostru national, oina, este pe cale sa se schimbe. Mai exact, un om de afaceri de la malul Marii Negre, unde activeaza cea mai buna echipa din campionat, Frontiera Tomis Constanta, si-a manifestat intentia de a investi o important
Destinul sportului nostru national, oina, este pe cale sa se schimbe. Mai exact, un om de afaceri de la malul Marii Negre, unde activeaza cea mai buna echipa din campionat, Frontiera Tomis Constanta, si-a manifestat intentia de a investi o importanta suma de bani pentru redresarea acestui sport.

Intr-o prima faza, el va oferi cateva sute de milioane de lei vechi, adica exact cat primeste federatia de specialitate din partea Agentiei Nationale pentru Sport. „Acesta speram sa fie doar un prim pas. Cel care a promis ca ne va ajuta este unul dintre investitorii din sportul constantean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.