Arpad Dobre Cei care vor sa locuiasca, sa munceasca ori sa studieze in SUA se pot inscrie la Loteria Vizelor pana cel tarziu pe 2 decembrie 2007, ora 19.00. In numarul de ieri al ziarului CANCAN am publicat cateva generalitati in legatura cu Loteria
Arpad Dobre Cei care vor sa locuiasca, sa munceasca ori sa studieze in SUA se pot inscrie la Loteria Vizelor pana cel tarziu pe 2 decembrie 2007, ora 19.00. In numarul de ieri al ziarului CANCAN am publicat cateva generalitati in legatura cu Loteria Vizelor DV (Diversity Visa) - 2009. Incepand de astazi va vom prezenta in detaliu pasii de urmat pentru obtinerea, prin tragere la sorti, a unei vize de studiu, rezidenta sau munca in SUA. Inregistrarea Potrivit www.loteriavizelor.com, participarea la Loteria Vizelor presupune transmiterea unui Formular Electronic de Inregistrare Diversity Visa (Formular de Inregistrare EDV) care va fi accesibil numai la www.dvlottery.state.gov. Formularul trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: Numele complet; Data nasterii (zi, luna, an); Sexul (masculin/feminin); Locul nasterii (oras/comuna si tara); Tara de participare (de regula, tara in care v-ati nascut; consultati lista tarilor participante pe www.loteriavizelor.com); Fotografia/fotografiile pentru inregistrare (a dumneavoastra si, dupa caz, a sotie/sotului si a fiecarui copil necasatorit, sub varsta de 21 de ani, natural, adoptat sau vitreg). Atentie! Fotografiile trebuie sa respecte numeroase conditii, altfel veti fi descalificat. Asupra acestui subiect vom reveni in numarul de maine; Adresa de corespondenta (adresa, orasul/comuna, judetul, codul postal, tara); Tara in care locuiti in prezent; Numarul de telefon si adresa de e-mail (optional).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.