Optiune. Tehnicianul care a dus Romania atat la mondiale, cat si la europene, spune ca nu are un fotbalist pe care sa mizeze in Austria si Elvetia Ne-am calificat in sfarsit la un turneu final. Cine este artizanul? - Un merit mare il are Piturca car
Optiune. Tehnicianul care a dus Romania atat la mondiale, cat si la europene, spune ca nu are un fotbalist pe care sa mizeze in Austria si Elvetia Ne-am calificat in sfarsit la un turneu final. Cine este artizanul? - Un merit mare il are Piturca care a reusit intr-un timp scurt sa omogenizeze echipa atat tehnico-tactic, cat si psihologic. Fostii copii s-au maturizat si, in sfarsit, echipa Romaniei si-a aratat valoarea. Suntem dependenti de Mutu? - Adi este un jucator foarte valoros. Dar echipa nu trebuie sa stea intr-un singur jucator. Antrenorul trebuie sa gaseasca intotdeauna solutii pentru primul "11". Se vede lipsa lui Mutu, mai ales la finalizare, dar trebuie sa ne adaptam intotdeauna si sa gasim inlocuitorul adecvat. Chivu a fost folosit in ultimele partide la "nationala" ca mijlocas la inchidere. Credeti ca a dat randament pe acest post? - Cel mai bine joaca fundas stanga. Ma gandesc cu nostalgie ca eu l-am pus acolo la echipa nationala. Dar el poate rezolva jocul si la mijloc, pentru ca are calitatile necesare, in functie de echipa cu care jucam. Ce sanse avem la Europene? - Trebuie, mai intai, sa vedem ce grupa avem. Oricum, trebuie sa mergem acolo cu bucuria calificarii si sa incercam sa dam tot ce e mai bun la fiecare meci. Romania a aratat ca este o echipa puternica. Pe cine vedeti sa vina din "spate", de la echipa de tineret? - Sunt jucatori de valoare, care trebuie sa confirme insa. Ropotan, Bicfalvi sau Stancu pot face pasul catre echipa mare. Care este jucatorul dumneavoastra preferat din lotul Romaniei? - Jucatorul meu preferat? Victor Piturca!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.