Depuneti un efort intens pentru a tine sub control lupta dintre binele si raul din sinea dumneavoastra. Pot aparea reactii de cautare, de revolta, de razbunare in interior, acolo unde se desfasoara practic lupta cu lumea. Se poate atinge un stadiu de incantare si aprobare pana cand veti reusi sa va detasati, fiind capabili sa priviti si sa stapaniti situatia. In relatiile interumane abordati o pozitie flexibila, bazata pe o deosebita rezistenta interioara. Atitudinea in societate poate avea la baza fluctuatii si abilitatea de a juca rolul cel mai important acolo unde va implicati. Sunteti capabili de sacrificiu, de autodisciplina, de spirit constructiv si aveti capacitatea de a va dezvolta intuitia si imaginatia, oferindu-le o forma concreta. Sufletul poate depasi hipersensibilitatea de moment si sepoate detasa complet de problemele care-l agreseaza. Exista si o varianta de mijloc in care reusiti sa imbunatatiti aspectele mai neplacute ale zilei. Calitatile de comandant si simtul de organizare accentueaza tendintele de revolta. Bulversarile in dragoste va dau mare bataie de cap, dar tine numai de dumneavoastra sa le dati mai putina importanta. Veti agrea calato riile datorate nevoii imperioase de a vedea si de a cunoaste alte locuri.

Berbec
Puteti face o calatorie, in cadrul careia placerea va fi dublata de castiguri materiale. Va imprieteniti cu cineva, dar vi se pare ca o faceti dintr-un sentiment ciudat de neintegrare. Dragostea se poate transforma in ambitie, iar cariera prin femei este oarecum tensionata. Orice ajutor primiti, veti observa ca va fi dublat de o surpriza neplacuta in cel mai scurt timp. Pentru a putea controla situatia ar fi bine sa actionati de unul singur.

Taur
Astazi va bucurati de multa popularitate, cineva apropiat va scoate total din anonimat. Chiar daca scopurile dumneavoastra sunt oarecum schimbatoare, totusi reusiti sa va focalizati si sa scoateti la lumina esenta situatiei. Indiferent de planul pus in discutie, veti ocupa prima pozitie, si veti reusi sa atrageti de partea dumneavoastra toata conjunctura momentului. Puteti fi asaltat de catre cei cu care ati inceput anumite afaceri in trecut.

Gemeni
Nu va agitati prea tare in materie de dragoste! Emotionalul dumneavoastra este foarte sensibil astazi la starile celor din jur. Daca cineva este foarte suparat, participati la starea acestei persoane de parca ar fi propriile sentimente la mijloc. Pe de alta parte si ceilalti va ies in intampinare cu multa jovialitate, chiar daca puteti avea surpriza sa-i rugati prea mult timp sa va ajute in diverse scopuri. Va tulbura prezenta unei persoane mai in varsta si acesta este motivul pentru care nu mai doriti sa colaborati cu aceasta.

Rac
Puteti confunda prietenia cu circumstantele favorabile, in care poate fi nevoie sa renuntati la anumiti amici foarte buni. O persoana schimbatoare si spontana va aduce multa bucurie in viata personala prin nota de excentricitate si prin imprevizibilul situatiilor pe care vi le propune. Sunteti putin inflexibili la inceput, dar pe parcurs realizati exact cum si cand trebuie sa actionati.

Leu
Sunteti foarte dezinvolti, dar lumea s-ar putea sa nu aprecieze acest lucru. Mai bine incercati sa fiti mai rezervati cu colegii de serviciu si mai exuberanti cu prietenii. Intuitia excelenta va va ajuta insa sa dibuiti exact ce sentimente are fiecare persoana fata de dumneavoastra.