Politia catalana  a arestat un grup de romani, cunoscuti sub titulatura "Hotii nevazuti",  in provincia Barcelona. Hotii erau specializati in spargeri de apartamente. Arestarile s-au produs in luna iunie in Barcelona, dupa ce agentii de pol

Politia catalana a arestat un grup de romani, cunoscuti sub titulatura "Hotii nevazuti", in provincia Barcelona. Hotii erau specializati in spargeri de apartamente. Arestarile s-au produs in luna iunie in Barcelona, dupa ce agentii de politie au patruns in domiciliul suspectilor, unde au efectuat o perchezitie care a dus la identificarea mai multor obiecte furate. Actiunea politiei nu s-a facut publica pana azi ca urmare a deciziei judecatoresti de a mentine secretul asupra intregii operatiuni.

Eforturile sustinute ale politiei timp de 6 luni au dus la retinerea unui grup de 6 persoane de nationalitate romana. Patru dintre detinuti, unul dintre ei minor, sunt considerati autori materiali ai furturilor. Cei trei adulti sunt: Ion R.(19), Marian S.(19) si Lucy S.(21).

Ceilalti doi romani arestati, Ramona L.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.