Focsanenii nu mai au unde sa-si inmormanteze mortii din cauza faptului ca toate cimitirele din municipiu sunt arhipline. Autoritatile au tot amanat gasirea unei solutii, ajungandu-se in situatia ca Administratia Cimitirelor sa ia masuri extreme. Pot
Focsanenii nu mai au unde sa-si inmormanteze mortii din cauza faptului ca toate cimitirele din municipiu sunt arhipline. Autoritatile au tot amanat gasirea unei solutii, ajungandu-se in situatia ca Administratia Cimitirelor sa ia masuri extreme. Potrivit unui anunt de la sediul acestei institutii, de la 1 decembrie, Administratia Cimitirelor nu va mai concesiona solicitantilor decat cate un singur mormant, in suprafata de 3 metri patrati, numai in caz de deces si doar in Cimitirul Sudic. Potrivit lui Cristi Zbirciog, seful Administratiei, de la inceputul anului si pana in prezent, 310 focsaneni au decedat. In opinia sa, numarul este foarte mare, avand in vedere ca populatia municipiului a scazut in ultimii ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.