Noul secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, Eugen Teodorovici, care a preluat postul ramas vacant dupa eliberarea din functie a lui Sebastian Vladescu, a fost numit coordonator national al asistentei financiare externe nerambursabile
Noul secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, Eugen Teodorovici, care a preluat postul ramas vacant dupa eliberarea din functie a lui Sebastian Vladescu, a fost numit coordonator national al asistentei financiare externe nerambursabile, printr-o decizie a premierului Tariceanu, informeaza Mediafax. Teodorovici va fi asistat de Razvan Alexandru Cotovelea, director general in MEF, numit de Tariceanu in functia de coordonator national adjunct al asistentei financiare externe nerambursabile.
Eugen Teodorovici a fost numit, saptamana trecuta in postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, ramas vacant dupa eliberarea din functie a lui Sebastian Vladescu. Acesta a fost numit secretar de stat in MEF in luna aprilie a.c., in contextul reorganizarii Guvernului, dupa ce a ocupat functia de ministru al Finantelor Publice. El a preluat atunci postul de secretar de stat detinut de reprezentantul PD Bogdan Dragoi, care se ocupa de probleme legate de trezorerie si relatii internationale.
De-a lungul ultimelor luni, Vladescu a avut divergente cu ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, in ceea ce priveste majorarea pensiilor, opinia lui fiind contrara celei exprimate de seful sau. Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, Sebastian Vladescu, si-a depus demisia din functie in urma cu cateva saptamani, decizia intrand in vigoare pe 24 octombrie.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a confirmat informatia potrivit careia premierul Tariceanu a semnat decizia de eliberare din functie a lui Vladescu.
Teodorovici a fost director general al Autoritatii de Management Ex-ISPA din Ministerul Economiei si Finantelor, institutie in care lucreaza din 2004. Anterior, el a lucrat in Ministerul Integrarii Europene si in Ministerul Afacerilor Externe.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.