Sensibila. Dincolo de faptul ca posteaza la conferintele lui Basescu, pe site-ul propriu, Elena Udrea dovedeste pe blogul ei o mare sensibilitate dublata de reale probleme gramaticale, oarecum inacceptabile pentru un cadru universitar Ultima (si, pr
Sensibila. Dincolo de faptul ca posteaza la conferintele lui Basescu, pe site-ul propriu, Elena Udrea dovedeste pe blogul ei o mare sensibilitate dublata de reale probleme gramaticale, oarecum inacceptabile pentru un cadru universitar Ultima (si, probabil, prima, totodata) postare pe blogul Elenei Udrea pare sa contina o insemnata doza de tristete, a unui om care nu intelege de ce semenii se incapataneaza sa il perceapa altfel decat este. "Ne inchipuim ca cei care sunt acolo unde ne-am dori noi sau cei care sunt persoane publice sunt oameni speciali, cu insusiri deosebite si nu numai ca ne imaginam ca sunt asa, dar, chiar le impunem, le cerem sa fie altfel de persoane. Le pretindem sa nu ne semene si le refuzam dreptul de a fi normali", scrie blonda, cu nostalgie. "Personal, nu doresc sa-mi las viata mea, a familiei mele, pe mainile unora care nu sunt firesti, nu sunt, in lucrurile esentiale, ca mine.(...)Nu cred in supraoameni. De multe ori, am fost in situatia sa-mi revendic dreptul la normalitate, pentru ca adesea mi-a fost refuzat. Mi se reproseaza incapatanarea de a ramane un om obisnuit, un om care traieste ca marea majoritate, mai bine decat unii, mult mai simplu decat altii. Oamenii nu numai ca isi inchipuie ca celebritatea te schimba, dar iti si pretind sa fie asa. Te subapreciaza daca vad ca le semeni si accepta mai usor sa-i reprezinti, daca nu te inteleg, daca le pari intangibil, autoizolat intro aura, de cele mai multe ori falsa.(...) Vreau sa merg in continuare pe strada sa vorbesc cu oamenii, sa cumpar rosii din piata, vreau sa stau la rand asteptand sa-mi platesc telefonul, sa iau masa in public cu prietenii, sa fac plaja la Mamaia si multe altele pe care le faceti cu totii. Nu vreau sa fac nimic din ceea ce ar presupune sa devin altceva decat un om obisnuit si nu cred ca din acest motiv ar trebui sa fiu mai putin credibila", incheie Udrea postarea, aflata, trebuie spus, in mare suferinta de reguli gramaticale, de la virgulele lipsa ori haotic plasate si pana la "intr-o" scris legat. "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.