Cunoscutul actor, Dan Chisu, a lansat ieri, in prima zi a Targului de carte "Gaudeamus", cea de-a doua sa carte, romanul "Garsoniera din padurea de macarale". Ion Cristoiu, invitatul sau, noteaza ca, desi titul este echivoc, incat nu stii daca nu e c
Cunoscutul actor, Dan Chisu, a lansat ieri, in prima zi a Targului de carte "Gaudeamus", cea de-a doua sa carte, romanul "Garsoniera din padurea de macarale". Ion Cristoiu, invitatul sau, noteaza ca, desi titul este echivoc, incat nu stii daca nu e cumva vorba de "proza deocheata", romanul lui Dan Chisu nu este unul de amatori, ci apartine unui scriitor care stapaneste bine tehnicile moderne. Necrutator cu perioada postcomunista, romanul este primul din literaturea in care un fost securist nu este un "monstru". Miza acestui al doilea roman este imensa pentru ca, spune Dan Chisu, la a doua carte se vede flerul literar al unui scriitor, prima carte fiind doar o lingurita de literatura. Din acest motiv, autorul a fost nevoit sa refaca de mai multe ori romanul, inainte de a-l trimite la tipar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.