Si-au uitat promisiunile incepånd din seara in care i-ai reales, pe banii tai. Si-au deschis o sampanie pentru a-si sarbatori victoria, luata din banii tai, iar tie ti s-a redeschis o rana mai veche, prin care ti s-a vazut, mare cåt roto
Si-au uitat promisiunile incepånd din seara in care i-ai reales, pe banii tai. Si-au deschis o sampanie pentru a-si sarbatori victoria, luata din banii tai, iar tie ti s-a redeschis o rana mai veche, prin care ti s-a vazut, mare cåt rotocolul Romåniei, sångele deziluziei. Ti-au intors spatele ca unei persoane care nu le merita respectul si si-au vazut ca nesimtitii de vechile lor månareli, pe banii tai, fie pesedisti, fie liberali, pedisti, peremisti, udemeristi sau pecisti. Au votat legi pentru hoti, pe banii tai. Si-au marit pensiile ca niste eroi de razboi pe timp de pace, din banii tai. Si-au tras cele mai scumpe limuzine, din banii tai. S-au evaporat sa-si viziteze rudele parlamentare in toate zarile, din banii tai. Si-au imprumutat cartelele de vot pentru a se da prezenti in sala, din timpul tau, cånd ei aveau treaba in alta parte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.