Aproape jumatate dintre copiii britanici cu varste intre 10 si 15 ani consuma bauturi alcoolice. Acestea sunt rezultatele sondajului "TellUs2", efectuat la initiativa Biroului de standarde in educatie din Marea Britanie. La sondajul facut online au p
Aproape jumatate dintre copiii britanici cu varste intre 10 si 15 ani consuma bauturi alcoolice. Acestea sunt rezultatele sondajului "TellUs2", efectuat la initiativa Biroului de standarde in educatie din Marea Britanie. La sondajul facut online au participat aproximativ 111.000 de copii britanici. 48% dintre copiii intre 10 si 15 ani au recunoscut ca sunt consumatori de alcool, iar 16% dintre adolescentii intre 14 si 15 ani au spus ca in ultima luna s-au imbatat de cel putin trei ori. Sondajul mai arata ca 14% dintre copiii intre 12 si 15 ani au incercat cel putin o data narcoticele de tipul marijuanei. Datele obtinute in urma sondajului pun serios in discutie problema consumului de alcool si droguri de la varste din ce in ce mai mici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.