Reprezentantii Organizatiei Partidului Conservator (PC) Bucuresti au sustinut azi, intr-o conferinta de presa, ca sunt supusi, in ultima perioada, la o serie de amenintari - telefoane, SMS-uri, masini sparte - de catre adversarii politici. Prese

Reprezentantii Organizatiei Partidului Conservator (PC) Bucuresti au sustinut azi, intr-o conferinta de presa, ca sunt supusi, in ultima perioada, la o serie de amenintari - telefoane, SMS-uri, masini sparte - de catre adversarii politici.

Presedintele Organizatiei sector 4 a PC Bucuresti, Cristian Popescu (Piedone), a afirmat ca, in cursul noptii de miercuri spre joi, sediul PC al acestui sector a fost vandalizat, in jurul orelor 5,30. El a precizat ca, spre deosebire de alte dati, din sediu nu s-a sustras absolut nimic, in schimb, computerele, telefoanele, aparatura electronica si materialele care contineau date au fost vandalizate, distruse si lasate in sediu.

Cristian Popescu a calificat aceasta actiune ca fiind mafiota si a dorit sa sublinieze ca aceasta, la fel ca altele, nu il va intimida nici pe el, nici pe colegii sai de partid. "Niciodata PC nu se va face ca nu vede, aude si tace.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.