Oferte. In preajma Sarbatorilor de iarna puteti obtine imprumuturi mai mari si mai ieftine Mai sunt doua saptamani pana la Sf. Nicolae, iar bancile se intrec sa inghesuie in "ghetute" puzderie de oferte pentru Sarbatorile de iarna. Credite de nevoi
Oferte. In preajma Sarbatorilor de iarna puteti obtine imprumuturi mai mari si mai ieftine Mai sunt doua saptamani pana la Sf. Nicolae, iar bancile se intrec sa inghesuie in "ghetute" puzderie de oferte pentru Sarbatorile de iarna. Credite de nevoi personale, bani pentru o casa ori carduri de cumparaturi pe datorie sunt doar cateva dintre "momelile" de sezon ale bancilor. Dobanzi promotionale BCR ofera credite ipotecare si imprumuturi cu destinatie multipla cu dobanzi promotionale pana la sfarsitul anului. Astfel, la creditul ipotecar in euro, Rezidential Super BCR, dobanda este de 5,8% pe an, iar clientii fideli ai banci pot obtine acest imprumut cu 5,3% pe an. In cazul creditului Maxicredit Extra/Super BCR dobanda este de 6,95% pe an, iar cei care sunt deja clienti ai bancii pot imprumuta bani cu o dobanda de 6,45% pe an. Tot in aceasta perioada, de la ABN Amro puteti obtine bani pentru o casa fara sa mai platiti comisionul de acordare, de 2% din suma imprumutata. Cumparaturi cu 0% dobanda Pe langa oferta de credite garantate cu ipoteca si dobanzi mai scazute, CEC mai are in oferta de sarbatori si cardurile de credit cu dobanda zero. Potrivit Bankingnews, este vorba de Mastercard CEC, iar posesorii acestuia nu platesc nicio dobanda la cumparaturile pe datorie pana in 29 februarie 2008. La randul sau, Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardurilor Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank Standard. Cei care obtin unul dintre aceste carduri pana la 31 decembrie 2007 beneficiaza de 0% dobanda, pana la 31 ianuarie 2008, pentru toate cumparaturile cu cardul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.