Patru persoane si-au pierdut viata  si doua au fost grav ranite pe DN7. Un TIR inmatriculat in Cehia, ce venea dinspre Arad, a spulberat, ieri dimineata, in jurul orei 7.20, la Sambateni, doua autoturisme. Circulatia rutiera a fost blocata timp
Patru persoane si-au pierdut viata si doua au fost grav ranite pe DN7. Un TIR inmatriculat in Cehia, ce venea dinspre Arad, a spulberat, ieri dimineata, in jurul orei 7.20, la Sambateni, doua autoturisme. Circulatia rutiera a fost blocata timp de mai multe ore. Victimele, toate din Lipova, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, se aflau intr-un autoturism marca Opel si au decedat pe loc. Din primele cercetari rezulta ca soferul autotrenului a intrat in depasire intr-un loc interzis, unde vizibilitatea era extrem de redusa. Acesta a intrat pe contrasens si a tamponat un autoturism care circula regulamentar, s-a rasturnat, apoi a prins sub caroserie un altul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.