>> Conservatorii constanteni au dus o campanie electorala alaturi de cetateni.

Presedintele filialei judetene a PC Constanta, Gheorghe Martin, sustine ca in aceasta campanie electorala, conservatorii au dat inca o data dovada de demnitate
>> Conservatorii constanteni au dus o campanie electorala alaturi de cetateni.

Presedintele filialei judetene a PC Constanta, Gheorghe Martin, sustine ca in aceasta campanie electorala, conservatorii au dat inca o data dovada de demnitate si au preferat dialogul direct cu cetatenii.
"Nu am pus materialele informative in cutia postala. Am sunat si le-am inmanat personal, iar daca cetatenii au dorit sa afle amanunte despre eurocandidatii nostri, le-am oferit", a declarat Gheorghe Martin. In judet au fost trimise zilnic masini intr-o caravana de informare a locuitorilor din mediul rural. Totodata, in municipiul Constanta a avut loc o manifestare electorala la care a fost prezent eurocandidatul Mihai Leu, iar Irinel Popescu, candidatul pentru Parlamentul European aflat pe locul doi al listei PC, a fost prezent in judet, moment cu care a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius. Gheorghe Martin a declarat ca eurocandidatii conservatori sunt tineri si excelenti profesionisti, dintre acestia doi fiind propusi de filiala Constanta.
Societatea trebuie sa reformeze clasa politica
Liderul conservatorilor constanteni este de parere ca mai exista o sansa pentru ca Romania sa-si recapete demnitatea pe plan international, demnitate greu incercata dupa evenimentele din Italia.
Astfel, trebuie ca societatea sa reformeze clasa politica si sa-i sanctioneze greselile.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.