AziCompania Nationala de Transport al Energiei Electrice anunta "Realizari ale Transelectrica in 2007" (Sediul companiei din Cladirea Millenium, str. Armand Calinescu, nr. 2-4, Sala de conferinta, etaj 2)Şedinta Consiliului General al Municipiului B
AziCompania Nationala de Transport al Energiei Electrice anunta "Realizari ale Transelectrica in 2007" (Sediul companiei din Cladirea Millenium, str. Armand Calinescu, nr. 2-4, Sala de conferinta, etaj 2)Şedinta Consiliului General al Municipiului BucurestiCasa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti organizeaza conferinta de presa anuala cu privire la: campania de informare "Noi asiguram sanatatea ta!" si bilantul activitatii desfasurate de CASMB in anul 2007 (Cercul Militar National, sala "Sf. Gheorghe", str. Constantin Mille nr. 1)Vernisajul expozitiei "Anuala de arta religioasa si Restaurare" (Galeria Apollo)Actionarii Omniasig Vienna Insurance Group discuta dublarea capitalului social, de la 103,23 milioane de lei la 206,47 milioane de lei, prin aport in numerar.MaineData pana la care pot fi depuse ofertele pentru licitatia organizata de complexul energetic Rovinari Oltenia, pentru constructia unui depozit de zgura si cenusa, cu o valoare de 30,2 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.