Derby-ul Steaua - Dinamo este precedat de tensiuni. Spre deosebire de alte dati, razboiul nu se mai duce intre oficialii celor doua cluburi, ci intre conducatorii “cainilor”. Totusi, cate o sageata mai ricoseaza din Soseaua Stefan cel Ma
Derby-ul Steaua - Dinamo este precedat de tensiuni. Spre deosebire de alte dati, razboiul nu se mai duce intre oficialii celor doua cluburi, ci intre conducatorii “cainilor”. Totusi, cate o sageata mai ricoseaza din Soseaua Stefan cel Mare spre Ghencea.

Unul dintre cele mai dure atacuri a fost lansat de Cristi Borcea, acesta amenintandu-i direct pe propriii jucatori. Oficialul dinamovist afirma ca Niculescu & Co. nu au nevoie de stimulente financiare pentru a invinge Steaua, de rezultatul partidei de sambata depinzand viitorul lor la acest club. „La meciul cu Steaua nu le trebuie nici o prima speciala fotbalistilor. E un derby pe care trebuie neaparat sa-l castigam! Daca nu vor castiga meciul asta, vor avea probleme si cu banii, si cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o amenintare!“, a declarat Borcea. Si Cornel Dinu a iesit la atac inaintea meciului Steaua - Dinamo. “Procurorul” obisnuieste sa vorbeasca inaintea unor momente de asemenea importanta. Toata lumea se astepta ca el sa loveasca in adversar cu ironiile sale iscusite. Nu a fost insa asa. Administratorul-delegat al “alb-ro siilor” a aratat ca are mai putine de impartit cu rivalii eterni si mai multe cu colaboratorii sai din conducerea lui Dinamo. Chiar daca nu a facut-o direct, Dinu l-a atacat pe presedintele executiv Cristi Borcea.

Dinu ironizeaza in stånga si-n dreapta
“La Dinamo, deciziile sunt luate de conducerea executiva, chiar daca sunt mai multe persoane care apar cu declaratii in presa. Transferurile care s-au facut pana in aceasta vara la Dinamo au fost transferuri la care am avut rezerve in proportie de 70-80%“, a declarat Procurorul pentru sport.ro, “atingandu-l” si pe Walter Zenga. Rugat sa explice de ce Dinamo nu poate ajunge in grupele Ligii Campionilor, unde Steaua a jucat de cinci ori, oficialul dinamovist a spus: “Cele doua calificari din ultimii doi ani ale Stelei, cum ar spune impatimitii dinamovisti, sunt doar beneficiul in timp al unor sanse nemaipomenite. Exista o doza destul de mare de sansa in ceea ce priveste reusita Stelei. Cu Standard Liege si cu Bate Borisov, Steaua a avut noroc de sansa“. Aceasta opinie a nascut indignarea lui Gigi Becali, care a rabufnit la adresa Procurorului: “Da domn'e, Steaua s-a calificat cu noroc in Liga. Sevilla si Arsenal au facut antrenament cu noi pe Ghencea. Si care-i problema, noi suntem acolo, ei nu. Ei doar sa dea din gura stiu. Credeti ca ma intereseaza pe mine ce zice Dinu? Nu ma intereseaza, domn'e, ce zic toti papagalii”. Finantatorul Stelei spera ca Steaua sa demonstreze sambata, pe teren, de ce este o obisnuita a Ligii Campionilor, in timp ce Dinamo are interzis la “masa bogatilor”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.