>> Presedintele executiv al lui FC Dinamo ii ameninta pe jucatorii lui Zenga inaintea marelui meci cu Steaua.

>> Adrian Cristea vrea sa isi schimbe impresarul, dar Ana Maria Prodan ii cere despagubiri pentru a-l lasa sa semneze cu Victor B
>> Presedintele executiv al lui FC Dinamo ii ameninta pe jucatorii lui Zenga inaintea marelui meci cu Steaua.

>> Adrian Cristea vrea sa isi schimbe impresarul, dar Ana Maria Prodan ii cere despagubiri pentru a-l lasa sa semneze cu Victor Becali.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a amenintat pe fotbalistii antrenati de Walter Zenga cu excluderea din lot in situatia in care nu vor obtine o victorie in derby-ul cu Steaua, programat sambata, pe stadionul din Ghencea. Oficialul dinamovist sustine ca jucatorii alb-rosii nu au nevoie de stimulente financiare pentru a invinge Steaua. "La meciul cu Steaua nu le trebuie nici o prima speciala fotbalistilor. E un derby pe care trebuie neaparat sa-l castigam! Daca nu vor castiga meciul asta, vor avea probleme si cu banii, si cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o amenintare!", a declarat Borcea, miercuri, agentiei Mediafax.
Presedintele dinamovist considera ca o victorie in partida cu Steaua i-ar face pe suporteri sa uite supararea infrangerii suferite in fata Rapidului. "Meciul cu Steaua este derby-ul campionatului. Vom face tot ce este posibil sa-l castigam. Avem nevoie de o victorie in Ghencea pentru a ne reveni in fata suporterilor si pentru a reintra in lupta pentru locul 1 sau 2 in clasament", a adaugat Borcea.
Pe de alta parte, Cristi Borcea a declarat ca nu i-a impus mijlocasului Adrian Cristea numele impresarului care sa-l reprezinte si ca nu se implica niciodata in lupta procuratorilor. "Pe noi nu ne intereseaza absolut deloc lupta asta care se duce intre impresari. Pe noi ne intereseaza doar binele jucatorilor nostri si nu ii putem noi forta sa semneze cu unul dintre impresari. Nu ma bag niciodata in disputele altora si nici nu influentez in vreun fel deciziile fotbalistilor. Noi avem si jucatori straini in echipa, si avem relatii cu aproape toti impresarii din Romania. Nu impunem niciodata unui jucator cu cine sa semneze."

>> Mijlocasul echipei Dinamo Adrian Cristea intentioneaza sa-si rezilieze contractul de reprezentare semnat in urma cu doua luni cu impresarul Ana Maria Prodan, pentru a semna cu firma Becali Sport, dar pentru ruperea intelegerii este obligat sa achite 500.000 de euro. Adrian Cristea si Nicolae Dica, jucatori ce doresc sa fie reprezentat de fratii Becali, mai au doi ani de contract cu firma Anei Maria Prodan, la care este asociat si fotbalistul Fiorentinei, Adrian Mutu. "Ei la fiecare inceput de an trebuie sa-mi dea 10 la suta din veniturile lor. Contractele sunt bine facute, nu scapa asa usor", a adaugat procuratorul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.