Cristi Borcea, presedintele executiv al lui Dinamo, i-a avertizat ieri public pe fotbalistii pregatiti de Walter Zenga ca vor avea viata grea daca nu inving sambata, in derby-ul cu Steaua. Cunoscut ca un anti-stelist infocat, oficialul dinamovist i-a
Cristi Borcea, presedintele executiv al lui Dinamo, i-a avertizat ieri public pe fotbalistii pregatiti de Walter Zenga ca vor avea viata grea daca nu inving sambata, in derby-ul cu Steaua. Cunoscut ca un anti-stelist infocat, oficialul dinamovist i-a amenintat clar pe fotbalisti, anuntul sau avand si darul sa il readuca in gratiile galeriei, una care huiduie deopotriva conducerea si echipa la fiecare partida. "La meciul cu Steaua nu le trebuie nici o prima speciala fotbalistilor. E un derby pe care trebuie neaparat sa-l castigam! Daca nu vor castiga meciul asta, vor avea probleme si cu banii si cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o amenintare!", a spus ieri Borcea pentru Mediafax. Presedintele "cainilor" are mai multe motive pentru a face o astfel de declaratie. "Meciul cu Steaua este derby-ul campionatului. Vom face tot ce este posibil sa-l castigam. Avem nevoie de o victorie in Ghencea pentru a ne reveni in fata suporterilor si pentru a reintra in lupta pentru locul unu sau doi in clasament", a spus Borcea. Acesta a comentat si intentia lui Adrian Cristea, cel mai in forma fotbalist dinamovist, de a schimba impresarul, trecand de la Ana Maria Prodan la fratii Becali. "Pe noi nu ne intereseaza absolut deloc lupta asta care se duce intre impresari. Pe noi ne intereseaza doar binele jucatorilor nostri si nu ii putem noi forta sa semneze cu unul dintre impresari. Nu ma bag niciodata in disputele altora si nici nu influentez in vreun fel deciziile fotbalistilor. Noi avem si jucatori straini in echipa si avem relatii cu aproape toti impresarii din Romania. Nu impunem niciodata unui jucator cu cine sa semneze", a punctat Borcea. Pe de alta parte, Ana Maria Prodan, care l-a pierdut recent si pe stelistul Dica, tot in favoarea fratilor Becali, sustine ca ruperea intelegerii dintre ea si Cristea nu este atat de simpla. "Am primit un fax acum o luna si ceva, cred, si i-am trimis si eu inapoi raspuns ca nu poate face asta decat daca imi achita 500.000 de euro. De cand a vazut clauza, Cristea n-a mai dat nici un semn de viata. Sa-mi dea 500.000 si poate sa plece. Si el si Dica (n.r. - Nicolae Dica). Sa plece buluc la Giovanni (n.r. - Ioan Becali), le dau si casti de protectie sa nu se loveasca la usa lui Giovanni", a spus Ana Maria Prodan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.