Incident. Jurnalistul Bogdan Chirieac si-a pierdut cunostinta, marti seara, in timp ce se afla in direct la Antena 3, la emisiunea "Sinteza zilei" Cand mai erau doar cateva minute pana la finalul emisiunii lui Mihai Gadea, la care se mai aflau Ion C
Incident. Jurnalistul Bogdan Chirieac si-a pierdut cunostinta, marti seara, in timp ce se afla in direct la Antena 3, la emisiunea "Sinteza zilei" Cand mai erau doar cateva minute pana la finalul emisiunii lui Mihai Gadea, la care se mai aflau Ion Cristoiu, Victor Ciutacu si Alecu Racoviceanu, analistul de politica externa Bogdan Chirieac a simtit ca lesina, el mai avand puterea de a cere introducerea de publicitate, dupa care a cazut lat. Salvarea a fost chemata de urgenta, medicul sosit luandu-i tensiunea, care era de numai 7 cu 5, drept pentru care jurnalistul, caruia i s-a facut imediat o perfuzie, a fost transportat la spital. Acolo, primul care a sosit la capataiul sa a fost Cristian Tudor Popescu, fostul sau coleg de ziar, care auzise vestea si a alergat intr-un suflet. Ieri, jurnalistul era in afara oricarui pericol, lesinul fiind cauzat, in principal, de stresul acumulat in ultima perioada si de oboseala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.