Imobilul de pe strada Caracal nr. 22 din Cluj, in care au stat surorile gemene Andreea si Kinga Bodis, nu mai este locuit de nimeni. Imediat dupa ce fetele s-au sinucis, la inceputul lunii iunie, vecinii acestora s-au facut nevazuti. Singurul care m
Imobilul de pe strada Caracal nr. 22 din Cluj, in care au stat surorile gemene Andreea si Kinga Bodis, nu mai este locuit de nimeni. Imediat dupa ce fetele s-au sinucis, la inceputul lunii iunie, vecinii acestora s-au facut nevazuti. Singurul care mai trece pragul cladirii este tatal fetelor. "Vine zilnic, dimineata. Ridica jaluzelele si da drumul la caldura. Cred ca abia acum realizeaza ca fetele sale nu mai sunt", ne-a povestit un vecin. Desi a trecut aproape o jumatate de an de la tragedie, dosarul mortii lor nu a fost inca inchis. Din cauza volumului mare de lucru de la IML, expertiza medico-legala a intarziat cateva luni, fiind gata abia in urma cu cateva zile. Probele toxicologice au demonstrat ca nu existau substante straine in organismele fetelor, ceea ce intareste concluzia pe care parintii nu vor sa o accepte, si anume ca ele s-au sinucis.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.