Radu Mazare l-a atacat dur pe presedintele Basescu, dupa ce seful statului a declarat ieri ca se afla pe lista marilor corupti, alaturi de Dinu Patriciu si Ovidiu Tender, transmite Amos News. Mazare a spus despre acesta ca are un tupeu iesit din com
Radu Mazare l-a atacat dur pe presedintele Basescu, dupa ce seful statului a declarat ieri ca se afla pe lista marilor corupti, alaturi de Dinu Patriciu si Ovidiu Tender, transmite Amos News. Mazare a spus despre acesta ca are un tupeu iesit din comun cand face astfel de afirmatii si ca Basescu a facut din DNA ce au facut comunistii din fosta securitate. Edilul de la malul marii a declarat, astazi, ca procurorii anticoruptie il ancheteaza de trei ani, la comanda sefului statului, fara sa ii admita expertize la dosarul in care este urmarit penal. "Avem un presedinte cu un tupeu iesit din comun, poate sa stea si-n cur si-n cap, pentru ca nu poate sa-mi faca nimic", a afirmat Mazare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.