Ca majoritatea femeilor, cantareata Andreea Banica este total depasita de subiect atunci cand vine vorba despre ultimele aparitii in materie de masini. Asta in ciuda faptului ca, de cativa ani incoace, vedeta conduce numai autoturisme de lux, in mom
Ca majoritatea femeilor, cantareata Andreea Banica este total depasita de subiect atunci cand vine vorba despre ultimele aparitii in materie de masini. Asta in ciuda faptului ca, de cativa ani incoace, vedeta conduce numai autoturisme de lux, in momentul de fata avand in garaj un Audi Q7, de 80.000 de euro, si un Mini One, masina pe care o foloseste cand are treaba in oras. Explicatia, insa, este cat se poate de simpla. Responsabil cu "motorizarea" blondei este iubitul si impresarul acesteia, Lucian Mitrea, cel care decide ce marci sunt mai bune si cati bani pot fi investiti intr-un automobil, constient ca ea ar alege dupa culoare si forma. Asa ca toate zvonurile conform carora cantareata se arata interesata de cate un bolid nu au temei. "Andreea habar nu are cum arata un Maseratti. Nici vorba deci sa-si cumpere unul", ne-a declarat Mitrea, surprins de parerea pe care o avem despre cunostintele auto ale iubitei sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.