Puteti viziona aici imagini video Cantareata britanica Amy Winehouse socheaza din nou. Ultimele ispravi ale artistei alimenteaza speculatiile conform carora Amy si-ar ascunde drogurile in par pentru a nu fi prinsa la un eventual control al politiei.
Puteti viziona aici imagini video Cantareata britanica Amy Winehouse socheaza din nou. Ultimele ispravi ale artistei alimenteaza speculatiile conform carora Amy si-ar ascunde drogurile in par pentru a nu fi prinsa la un eventual control al politiei. Recent, Winehouse a fost surprinsa in timpul unui concert in timp ce isi scotea ceva din coc, un obiect pe care apoi l-a ascuns in maneca rochiei. Pret de cateva minute, cu bratele la spate, cantareata a ramas nemiscata pe scena in timp ce colegii ei dansau si cantau. Intr-un moment in care credea ca atentia publicului s-a abatut de la ea, Amy a scos "obiectul" din maneca, apoi l-a trecut repede pe la nas si a incercat sa se poarte ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.